« Terug naar voorpagina

Cocktail time

Michelle en Robin zijn er gek op: de lekkerste cocktails maken voor hun gasten. Ga er deze zomer eens een proeven! Gezellig in de bar van Het Kasteel van Rhoon of met mooi weer op het prachtige terras natuurlijk. Voor thuis geven ze je hier een aantal recepten van hun favoriete cocktails!

COSMOPOLITAN
  • 30 ml wodka
  • 30 ml triple sec
  • 30 ml cranberrysap
  • 0,5 limoen
  • sinaasappelschil
  • crushed ijs
WHISKY COBBLER
  • 50 ml whisky
  • 20 ml triple sec
  • 25 ml citroensap
  • crushed ijs
  • sinaasappel

 

CRODINO SPRITZE
  • 1 flesje crodino
  • 1 flesje sodawater
  • sinaasappelpartje
  • 4 ijsblokjes
alcoholvrij
AARDBEIEN SCROPPINO
  • 15 ml wodka
  • 30 ml prosecco
  • 2 bolletjes aardbeien-sorbetijs
8 seconden in de blender

 

CELERY GIN TONIC
  • 25 ml Rutte Celery gin
  • 20 ml tonic
  • 6 ijsblokjes
  • 1 takje bladselderij
GIN SUMMER TONIC
  • 25 ml Bobby’s gin
  • 20 ml Fever-Tree tonic
  • blaadjes bleekselderij
  • sinaasappelschil
  • 4 frambozen
  • 6 ijsblokjes